Systemcomputer S.R.L.
eng rom rus

  Syscom   Activităţi   Produse   Servicii   Parteneri   Publicaţii   Contacte   Web service  
Ultima modificare: 05.10.2010 17:41:07

Firma "R@D Sign" a fost creată īn 1997 ca īntreprindere de proiectare şi confecţie a echipamentelor de publicitate externă. Posedă experienţă profesională de nivel īnalt, necesar pentru elaborarea proiectelor de complexitate practic nelimitată. Relaţiile au fost stabilite īn 1997.


(Moscova, Rusia)


Elaborarea şi integrarea Sistemelor de Gestiune a Telecomunicaţiilor. Elaborarea şi mentenanţa reţelelor LAN and WAN. Relaţiile au fost stabilite īn anul 1998.


(or. Deva, Romānia)


Direcţia principală īn de activitate a fiemei SInfo este orientată spre oferirea serviciilor de instalare şi punere īn exploatare a tehnologiilor moderne de automatizare a managementului īntreprinderilor. Chiar de la īnceput firma propune īn exclusivitate doar soluţii complexe din domeniul dat. Relaţiile au fost stabilite īn anul 2000.Operator Naţional de Telecommunicaţii din Romānia. Relaţiile au fost stabilite īn 1998 cu Departamentul judeţului Hunedoara, municipiul Deva.


Operator Naţional de Telecommunicaţii din Moldova. Relaţiile au fost stabilite īn anul 1996.


Firma Prosoft reprezinta o firma din Rusia fondata in anul 1991. Ocupatia de baza si unica a firmei Prosoft este distributia in tarile CSI a calculatoarelor industriale (IBM compatibile), circuitelor in/out, sistemelor distribuite de control si de colectionare a datelor, convertoarelor primare, si deasemenea o gama larga de dispozitive aditionale si soft pentru dispozitivele undustriale. Relaţiile au fost stabilite īn 1999. Systemcomputer este un dealer oficial al firmei Prosoft in Moldova.

Ştiri de la Prosoft

Compania "RUSLAN communications" - profesional in domeniul constructiei retelelor corporative si sistemelor comunicationale de uz comun. Relaţiile au fost stabilite īn 1999.Logitera S.R.L. offeră o gamă largă de sisteme şi componente de calcul. Relaţiile au fost stabilite īn 2004.
susCopyright©1999-2007 Systemcomputer. Toate drepturile sunt rezervate.
Programare, webdesign: svv@syscom.md